Dakgoten

Dakgoten bestaan er in verschillende uitvoeringen, zowel qua vorm als qua materiaal, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen en specificaties. Heeft u graag zink of toch liever koper, is uw smaak eerder modern of houdt u van rustiek? Wij helpen en begeleiden u om de juiste keuzes te maken.

Verder lezen

Hellende daken

Het uitzicht en de présence van een woning wordt door een groot deel bepaald door de vorm en de kleur van de dakbedekking. Een mooi en goed onderhouden hellend dak is niet alleen de beste garantie tegen vochtinsijpeling maar is tevens een absolute meerwaarde voor uw woning. Wij zorgen voor het bij uw woning passende dak en staan in voor alle eventuele bijkomende herstellingen.

Verder lezen

Platte daken

Bij de constructie van platte daken moet er rekening gehouden worden met heel wat factoren om later geen problemen te krijgen. Onze medewerkers met jarenlange ervaring maken wij alles tot in de puntjes in orde.

Verder lezen

Isolatie

Kies voor dakisolatie en u kiest meteen ook voor uw portefeuille en voor het milieu. Er zijn heel wat mogelijkheden om ook uw dak aan de huidige isolatienormen te laten voldoen.

Verder lezen

Home » Realisaties

Bekijk al onze diensten

Voor Dakwerken Fourneau & NACHTERGAELE is ieder project uniek. Elke opdracht krijgt dan ook de bijzondere aandacht die het verdient. Wij werken enkel met kwalitatieve materialen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Ons vak is onze passie! Hier vindt u een overzicht van enkele door ons uitgevoerde realisaties.

Dakwerken Fourneau & NACHTERGAELE staat steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie over onze realisaties en/of dakwerken. Aarzel dus niet ons te contacteren voor meer inlichtingen of een vrijblijvende offerte.

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.