goutt 15 b

Dakgoten

Dakgoten bestaan er in verschillende uitvoeringen, zowel qua vorm als qua materiaal, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen en specificaties. Heeft u graag zink of toch liever koper, is uw smaak modern of houdt u van rustiek? Wij begeleiden u om de juiste keuzes te maken.

Verder lezen

F4

Hellende daken

Het uitzicht en de présence van een woning wordt door een groot deel bepaald door de vorm en de kleur van de dakbedekking. Een mooi en goed onderhouden hellend dak is niet alleen de beste garantie tegen vochtinsijpeling maar is tevens een absolute meerwaarde voor uw woning. 

Verder lezen

box3

Platte daken

Bij de constructie van platte daken moet er rekening gehouden worden met heel wat factoren om later geen problemen te krijgen. Kiest u voor een plat dak in Derbigum, EPDM of zink, onze medewerkers met jarenlange ervaring werken alles tot in de puntjes af.

Verder lezen

Dakwerken Ronse

Isolatie

Nieuwbouw of renovatie, PUR, PIR, minerale wol, …, er zijn heel wat mogelijkheden om ook uw dak aan de huidige isolatienormen te laten voldoen. Wist je dat een investering in goede isolatie reeds na enkele jaren is terugverdiend? Top voor het milieu en voor uw portefeuille. 

Verder lezen

Home » Realisaties

Bekijk al onze diensten

Voor Dakwerken Fourneau & NACHTERGAELE is ieder project uniek. Elke opdracht krijgt dan ook de bijzondere aandacht die het verdient. Wij werken enkel met kwalitatieve materialen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Ons vak is onze passie! Hier vindt u een overzicht van enkele door ons uitgevoerde realisaties.

Dakwerken Fourneau & NACHTERGAELE staat steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie over onze realisaties en/of dakwerken. Aarzel dus niet ons te contacteren voor meer inlichtingen of een vrijblijvende offerte.

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid