Home » Onze Ploeg

Onze ploeg, onze kracht

Dakwerken Fourneau & NACHTERGAELE behoort tot één van de meest complete en meest performante dakwerkersbedrijven in België. Onze ploegbazen werken al jaren in het bedrijf en beheersen de nieuwste technieken dankzij de continue praktijkgerichte opleidingen. Onze opdrachten gaan van herstellingen over het plaatsen van isolatie en zinkwerken tot totale renovatie van daken.

 

onsteam

Dagelijkse controle van de werven

Wij garanderen u steeds een kwaliteitsvolle professionele dakbedekking en dat tegen een correcte prijs. Dagelijks worden de werven gecontroleerd door onze werfleiders die de zaken in goede banen leiden en eveneens openstaan voor bijkomende vragen of wensen van de klant.

Via het onthaal – waar u telefonisch verwelkomd wordt – kan er een afspraak op de werf worden vastgelegd. Na analyse van de bestaande situatie en opmeten van de uit te voeren werken, wordt er vervolgens volledig GRATIS en vrijblijvend een prijsofferte opgemaakt.

 

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met Fourneau & NACHTERGAELE voor professioneel advies op maat. En dit voor al uw dakwerken, van dakherstellingen tot isolatie en totaal renovatie.