Offerte op maat

&

42 jaar dakervaring

+ 200 realisaties per jaar

Home » Dakgoot plaatsen

Dakgoot plaatsen

Bij Dakwerken Fourneau & NACHTERGAELE kunt u een nieuwe dakgoot laten plaatsen. U kiest uit een hanggoot of een bankgoot. Wij zijn uw partner voor al uw dakwerken, zoals de plaatsing of herstelling van uw dak en isolatiewerken. Ontdek snel het dak van uw dromen.

Kies de dakgoot die u wilt plaatsen

Wanneer u een nieuw dak plaatst, kiest u ook een dakgoot. U kiest uit een koperen of zinken dakgoot van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast heeft u de keuze uit hanggoten en bankgoten. Onze vakmensen adviseren u altijd de oplossing die het beste past bij uw project.

Een partner voor al uw dakwerken

Daarnaast vertrouwt u ons ook voor de herstelling van uw dak of de plaatsing van een nieuw dak. U heeft steeds keuze uit diverse materialen van een goede kwaliteit aan correcte prijzen. Onze medewerkers helpen u steeds bij het maken van de juiste keuze. Ook is het mogelijk om gevelbekleding te plaatsen voor een mooie afwerking of isolatiewerken te laten uitvoeren. We zorgen kortom voor een totaalconcept voor uw dak.

Neem contact met ons op voor al uw dakwerken

Wilt u een nieuwe dakgoot plaatsen? Of wilt u een nieuw dak? Neem dan snel contact op met ons team via de vaste telefoon 055 21 59 88 of het gsm-nummer 0494 52 99 46. Jaarlijks leveren we meer dan 500 werken op in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Brussel en Henegouwen. Vertrouw snel op onze service. 

Adressen:


Contacteer ons direct!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.