Offerte op maat

&

42 jaar dakervaring

+ 200 realisaties per jaar

Home » Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf

Dakwerken Fourneau & NACHTERGAELE is het dakdekkersbedrijf voor al uw daken. We plaatsen nieuwe daken, voeren herstellingen uit en verzorgen uw isolatie. We gebruiken steeds kwaliteitsvolle materialen en gaan in zee met een aantal gespecialiseerde partners. U hoeft maar één bedrijf te contacteren voor al uw dakwerken.

Uw dakdekkersbedrijf voor hellende daken

Hellende daken zijn het meest gekozen bij ons dakdekkersbedrijf. U kiest uit dakpannen, leien of platen. Daarnaast kiest u ook uit verschillende kleuren. Onze medewerkers helpen u bij de keuze van het juiste dak voor uw project. Daarnaast plaatsen we ook de dakgoot naar uw keuze.

Platte daken uit kwaliteitsvol materiaal

Naast hellende daken kunt u ook bij ons dakdekkersbedrijf terecht voor platte daken. Onze daken zijn uit een duurzaam en recyclebaar materiaal gemaakt. Daarnaast is het ook mogelijk om ons op te bellen voor een herstelling van uw plat dak. We komen altijd ter plaatse voor het uitvoeren een inspectie en analyse. Waarna we het dak indien mogelijk herstellen.

Premies voor uw isolatiewerken

Als dakdekkersbedrijf voeren we ook isolatiewerken uit. Door deze werken verbruikt uw woning minder energie en is ze meer waard. Voor de plaatsing van de isolatie, kunt u rekenen op heel wat premies, waardoor de werken erg betaalbaar zijn.

Adressen:


Contacteer ons direct!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.